Sex Education

Dit is alles wat we weten over Sex Education seizoen 3!

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kon op Moordale Secondary School, bewijst Sex Education dat er nog heel veel dingen zijn to look forward to. Na een lange tijd wachten, hebben we eindelijk een release date voor seizoen 3! Wat gaat er verder gebeuren met Otis en de rest van de gang?

*LET OP: DEZE TEKST BEVAT SPOILERS VOOR SEIZOEN 2!*

Sex Education komt dus officieel terug voor een derde seizoen. Alhoewel de opnames wel even stil kwamen te liggen vanwege het coronavirus. Is alles best snel gegaan. Wat zullen al onze fave characters meemaken na die crazy laatste aflevering? Hier vind je alles wat je moet weten over seizoen 3 van Sex Education!

Check ook: Dit is de betekenis achter jouw seksdroom

Komt er wel écht een derde seizoen van Sex Education?

Het tweede seizoen van Sex Education staat nu al bijna een jaar online en Netflix had al snel het derde seizoen aangekondigd. Principal Groff bracht ons het goede nieuws over het nieuwe seizoen aan de hand van kleine verhaaltjes over de studenten.

Wie zullen we terugzien?

Het is vrijwel zeker dat we al onze favoriete personages terug zullen zien, dus je hoeft geen goodbye te zeggen tegen Otis, Maeve of Eric! 

Nieuwe castleden

Naast onze oude vertrouwde personages, komen er ook een aantal nieuwe bij! Via Twitter, kondigde Netflix drie nieuwe castleden aan: Jason Isaacs, Jemima Kirke en Dua Saleh. Eén van deze acteurs kun je herkennen, Jason speelde namelijk Lucius Malfoy in de Harry Potter-films. Hij zal directeur Michael Groff’s oudere, succesvollere broer spelen. Jemima Kirke speelt Hope, de nieuwe directrice van Moordale. En Dua, die nog nooit eerder in serie of film heeft gespeeld, speelt Gal, een non-binaire student die het niet zo goed kan vinden met Hope. 

Check ook: DKB: ‘Hoe bereid je je voor op je eerste keer seks?’

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

In de laatste aflevering van seizoen 2 zagen we hoe Otis zijn gevoelens voor Maeve uitte in een voicemail. Unfortunately verwijderde Isaac de voicemail van haar telefoon zonder dat ze de voicemail heeft kunnen luisteren. Daarnaast hebben Eric en Adam nog wat dingen om op te lossen, omdat Adam eindelijk zijn seksuele geaardheid heeft geaccepteerd en ze ready zijn voor een relatie. Ook is de moeder van Otis onverwacht zanger geworden en hoe dit gaat af lopen, is nog maar de vraag… Seizoen 3 zal dus weer met heftige afleveringen komen.

Wat is de releasdedatum

Op 17 januari 2021 is het zover: Sex Education season 3. We can’t wait!

Bron: GIRLZ | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen