Riverdale cast

Dit is alles wat we weten over seizoen 6 van Riverdale

Eindelijk is het zover: seizoen 5 van Riverdale is begonnen! Toch vragen we ons meteen al af wat er in het volgende seizoen gaat gebeuren. Hier is een lijst met alles wat we tot nu toe weten over het zesde seizoen van Riverdale.

Komt er een zesde seizoen van Riverdale?

Op dit moment is er nog niets bevestigd over een zesde seizoen, maar dat betekent niet dat-ie er niet komt! Roberto Aguirre-Sacasa, de creator, denkt er namelijk over na ‘om de Riverdale-situatie langer voort te zetten’. Dat zou natuurlijk kunnen betekenen dat er een spin-off komt, maar de kans is ook aanwezig dat hij nadenkt over nog meer seizoenen.

Waar gaat seizoen 6 over?

Als er een zesde seizoen van Riverdale komt, speelt het zich waarschijnlijk af na de time jump in seizoen 5. Dat betekent dat de personages zeven jaar ouder zijn. Ook is de kans groot dat de storyline weer om een groot mysterie draait.

Check hier alles wat je moet weten over de time jump in Riverdale seizoen 5

Wanneer beginnen de opnames?

Waarschijnlijk beginnen de opnames in de lente, maar dat ligt aan de situatie met het coronavirus. Als de de cast en crew voor de opnames in quarantaine moeten, zal het langer duren voordat ze kunnen beginnen met filmen.

Wanneer komt seizoen 6 van Riverdale?

Normaal gesproken zou seizoen 6 misschien al in oktober te zien zijn, maar door het coronavirus hebben de opnames van seizoen 5 vertraging opgelopen. Daardoor kunnen we seizoen 6 waarschijnlijk niet voor januari 2022 verwachten. Gelukkig kunnen we nu al wel van seizoen 5 van genieten!

Check ook: Chris Mason speelt de husband van deze Riverdale-girl

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages – NBCUniversal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen