The D'Amelio's zusjes Charli D'Amelio en Dixie D'Amelio

Dit is alles wat we weten over ‘The D’Amelio Show’

De D’Amelio familie krijgt een eigen realityshow! Van TikTok to the big screen, maar hoe gaat dat er precies uitzien? (en ja, dat rijmt.) Check hier alle deets!

Gaat het écht gebeuren?

Yes! Na veel geruchten, heeft Hulu in december 2020 laten weten dat de D’Amelio’s naar de streamingdienst zullen komen voor een 8-delige serie.

Marc D’Amelio, de vader van Charli en Dixie, geeft aan dat hij super excited is om de Hulu familie te joinen. ‘We zijn altijd al een hele close familie geweest, maar deze ervaring heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Veel mensen hebben het idee dat ze ons goed kennen door de korte content die ze van ons hebben gezien, maar nu zijn we super excited om een kant te laten zien dat je niet op onze andere social media kanalen zult zien.’

Waar gaat ‘The D’Amelio Show’ over?

Volgens de press release zal ‘The D’Amelio Show het leven van Charli en Dixie volgen, terwijl zij hun weg proberen te vinden binnen Hollywood, challenges proberen te overwinnen en kansen grijpen die ze zich nooit hadden voorgesteld. We zullen zien hoe Charli haar bekendheid en familie probeert te balanceren, hoe ze haar leven met dansen combineert, hoe ze haar empire onderhoudt, nieuwe vrienden maakt in LA en omgaat met online haters.’

Kijkers van de realityshow zullen ook ouders Marc en Heidi zien. We zien hoe ze de dromen van hun dochters proberen te supporten en hun proberen te beschermen van de donkere kanten van het bekend zijn, terwijl ook zij proberen te wennen aan de Hollywood lifestyle.

Wat is de releasedatum?

Helaas hebben we nog geen releasedatum van The D’Amelio Show. Ook is het nog niet duidelijk op welke Nederlandse streamingdienst de serie zal verschijnen, omdat Hulu hier niet beschikbaar is. Gelukkig hebben we wel alvast een trailer voor jullie, check ‘m hieronder!

Bij het zien van de trailer ziet het er naar uit dat we ook een kijkje gaan nemen naar de relatie tussen Charli en Dixie. ‘We zijn beste vriendinnen,’ zegt Dixie in de trailer. ‘Maar op andere dagen kunnen we soms niet eens naar elkaar kijken.‘ Charli vertelt vervolgens dat Dixie heel beschermend is over haar. Dixie legt dan uit dat Charli de afgelopen tijd veel heeft mee gemaakt en dat ze er voor haar wilt zijn

Wij zijn in ieder geval supper excited! En nu Keeping Up With The Kardashians langzaam tot een einde komt, kunnen we wel een nieuwe realityshow gebruiken!

Bron: Seventeen | Beeld: ANP – Steven Ferdman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • zortilo nrel
  zortilo nrel
  Reactie: Thanks for the update, how can I make is so that I get an alert email every time you make a fresh update?
  Beantwoorden
 • zortilonrel
  zortilonrel
  Reactie: I conceive this internet site has got very wonderful written subject material posts.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen