Cardi B

Dit is de echte reden achter de scheiding tussen Cardi B en Offset

Vorige week schreven we al dat Cardi B de scheiding met rapper Offset officieel heeft aangevraagd. Na veel onduidelijkheid over de reden van de scheiding, vertelt Cardi herself nu alle ins- en outs tijdens een live op Instagram.

Live

Tijdens haar Instagram live-sessie ontkracht Cardi alle roddels die de afgelopen tijd rondgaan. ‘Al deze onzin had niet verder van de waarheid kunnen afliggen. Maar die roddels worden verzonnen door mensen met blogs die een hekel aan me hebben. En daarom vertel ik jullie nu die bullshit niet te geloven. Zo beweert iemand dat ik ga scheiden om aandacht te krijgen. Yeah right, alsof ik voor de lol 20.000 dollar aan advocatenkosten kwijt wil zijn,’ vertelt ze.

Ruzie

Wel vertelt de artiest de échte reden van de scheiding. ‘Waarom zou ik aandacht willen hebben en daarbij bovendien Offset in een lastige positie brengen? Ik ga heel goed met zijn moeder om, dus er is absoluut geen reden om dit als een publiciteitsstunt te zien. De reden waarom we uit elkaar gaan is omdat ik klaar was met ruziemaken. Ik had er genoeg van om niet nader tot elkaar meer te kunnen komen.’

Check ook: Cardi B open over seksuele intimidatie

Vreemdgaan

Er gingen allerlei roddels rond, zoals dat Offset Cardi meerdere malen bedrogen zou hebben en bovendien een andere vrouw zwanger heeft gemaakt. Dit alles is niet waar volgens Cardi: ‘Ik ben vier jaar samen geweest met deze man, heb een kind met hem, maar soms raak je nou eenmaal van elkaar verwijderd. Dat is wat er is gebeurd en verder niets. Hij verwacht geen baby bij een andere vrouw, dat is echt complete bullshit.’

Cardi’s dochtertje Kulture heeft bovendien een eigen Insta-pagina gekregen, waarop ze binnen een dag al een half miljoen volgers had!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen