Camila Mendes

Dit is de nieuwe boyfriend van Camila Mendes

Een jaar na de break-up met Charles Melton, is Camila Mendes officieel doorgegaan met haar leven. De Riverdale-actrice heeft haar relatie met Grayson Vaughan namelijk Instagram official gemaakt met deze cute post!

Daten

Camila en het 28-jarige model Grayson waren schijnbaar al een aantal maanden aan het daten, en dat de twee elkaar vaak opzochten is niet onopgemerkt gebleven. Het stel werd vaak gespot als ze samen door LA liepen, of een koffietje haalden. Alhoewel de twee voor het eerst in mei samen werden gezien, besloot Camila hun relatie pas deze maand Insta-official te maken.

Long distance

That long distance kind of love,‘ is de caption onder een zoenende foto voor een vliegtuig. Camila moet namelijk voor de opnames van Riverdale seizoen 5 terugvliegen naar Vancouver om hier eerst twee weken in quarantaine te zitten. Door COVID-restricties mag ze pas rond kerst weer terugvliegen. Ze zal haar bae dus een tijdje niet zien, en dat is waarschijnlijk ook waar ze naar refereert in haar caption.

Heb je zelf een lange afstandsrelatie? Check hier een aantal tips!

Grayson Vaughan

Grayson is niet alleen een model, maar doet ook nog eens aan fotograferen! Zo schoot hij laatst een paar plaatjes van Camila’s Riverdale co-star en onscreen love interest KJ Apa.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen