Cruella

Dit is de nieuwe trailer van déze Disney-remake

We weten al een tijdje datCruella de Vil uit 101 dalmatiërs haar eigen Disney live-action reboot krijgt. Er was al een trailer, maar nu is er een tweede trailer gedropt met a lot of deets over de nieuwe film.

Film Cruella de Vil

Ze is de slechterik in 101 Dalmatiërs en krijgt nu haar eigen film. In Cruella draait het dan ook allemaal om Estella (die gespeeld wordt door Emma Stone). De eerste trailer was wat algemeen, maar in de nieuwste trailer krijgen we al meer om van te genieten. We zien het leven van deze bad girl vóór de gebeurtenissen in 101 Dalmatiërs en hoe ze het probeert te maken in de modewereld. Haar baas barones Von Hellman (gespeeld door Emma Thompson) maakt dit haar niet makkelijk. Wanneer Estella he-le-maal klaar is met de narigheid van haar baas, komt haar kwaadaardige kant naar voren. Vanaf dat moment ontstaat dan ook de Cruella zoals we haar kennen: bad and cruel.

And yes, ook de gestippelde viervoeters spelen een rol in deze remake!

Check ook: Deze films en series zijn nu ook te zien op Disney+

Trailer

See for yourself hoe de slechterik tot leven komt in de nieuwe trailer van Disney’s remake Cruella:

Releasedatum Cruella

Cruella is vanaf 28 mei te zien op Disney+. Omdat de film in première gaat op Disney+ en niet in de bioscoop, moet er voorlopig wel extra voor betaald worden.

Doe de quiz: wie is jouw Disney spirit animal?

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen