Jessica

Dit is de nieuwe vriend van Jessica uit Love Is Blind

Vraag je je weleens af hoe het nu gaat met Jessica uit de Netflix realityserie Love Is Blind , nadat ze Mark bij het altaar liet staan? Well guess what, ze heeft nu eindelijk de liefde gevonden!

New boyfriend

Nu is je eerste vraag natuurlijk: ‘is de beste man ouder dan 24?’ (in case you missed it: de struggle dat Jessica TIEN jaar ouder was dan Mark was de struggle van de show). En ja hoor, haar nieuwe lover Ben is gelukkig een stukje ouder. Zeker een blijvertje dus.

Wist je ook dat Mark na de show nog met deze deelnemer heeft gedate?

Op 4 juli, een grote feestdag in Amerika, maakte de realityster het nieuws bekend via haar Instagram. ‘Ik ben dankbaar dat ik mijn hart kan volgen en mijn eigen geluk kan kiezen. Ik hoop dat jullie allemaal hetzelfde doen! Voor diegene die het vroegen, dit is waarom ik het allemaal weer over zou doen. Ik kan niet wachten om een paar van onze avonturen te delen…’

Jessica’s nieuwe boyfriend heet Benjamin McGrath, en is een knappe dokter die werkt als voet- en enkelchirurg in California. Ook is hij zelfs al vader van twee kinderen. Of Jessica zijn kleine spruiten al heeft ontmoet is nog niet bekend, maar dat ze Insta official zijn is in ieder geval al big news.

Was dit detail jou al opgevallen in Love Is Blind?

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: Instagram @jessicabatten_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen