oya lélé

Dit is de rapversie van ‘Oya Lélé’

Wie kent het wereldberoemde nummer ‘Oya Lélé’ van de meidengroep K3 niet? Waarschijnlijk ben ook jij opgegroeid met de muziek van deze girlband. Er is nu, 17 jaar later, wel een heel bijzondere versie van deze zomerhit gemaakt…

Oya Léle

Rapper Gofast heeft een rap uitgebracht die duidelijk verwijst naar de melodie van Oya Lélé. Hoewel K3 de cover van hun song als een compliment ziet, zijn Studio 100 en de auteur van het originele liedje er totaal niet blij mee. Het coveren van Oya Lélé is namelijk niet helemaal volgens de regels gegaan. Studio 100 en de auteur van het liedje, Miguel Wiels, overwegen daarom nu juridische stappen. De rapper heeft namelijk geen toestemming gevraagd voor het gebruik van de melodie.

Nu we toch zo in je jeugdsentiment zitten: ken jij deze tekenseries nog?

3K

K3 ziet de rapversie van Oya Lélé, genaamd 3K, als een compliment. ‘Wij vinden het wel tof dat ons nummer nog door volwassenen wordt geapprecieerd. Opeens hebben we nu een heel breed publiek, dus wij hebben het maar ontvangen als een compliment’, zeggen de meiden erover. Hieronder kun je de rapversie luisteren.

LEES OOK:

Beeld: ANP | Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen