Temptation Island Sonny en Jaydi

Dit is de reden waarom Temptation-Sonny en Jaydi niet meer met elkaar praten

We hebben tijdens het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave bestaande koppels de eindstreep zien halen, maar ook koppels die er toch voor kozen om uit elkaar te gaan. Dit laatste geldt voor deelnemers Jaydi en Sonny en ook tijdens de reünie-aflevering ging het er niet echt gezellig aan toe tussen de twee.

Love or Leave

Jaydi en Sonny begonnen aan hun avontuur in Italië om erachter te komen of ze echt voor elkaar gemaakt waren, maar vanaf het begin werd al snel duidelijk dat het stel veel issues had. Tijdens de kampvuren kreeg Jaydi meerdere malen te zien hoe Sonny onaardige opmerkingen over haar maakte. Toch verbaasde dit haar niet, omdat Sonny dit in Nederland ook al zou doen. In een interview met Grazia vertelde Jaydi: ‘De uitspraken die je in Temptation van Sonny hoorde, maakte hij ook al in het echte leven. Hij kan heel erg kleinerend zijn’

De familie en vriendinnen van Jaydi waren nooit al groot fan van Sonny. Na het zien van Temptation op TV riepen zij maar één ding ‘Zo kun je gewoon niet praten over je vriendin’.

Nieuwe liefde

Gedurende het programma vond Jaydi een nieuwe romance bij professioneel wakeboarder Ricky. In combinatie met de kleinerende opmerkingen die Sonny over haar bleef maken, was de keuze om er een punt achter hun relatie te zetten snel gemaakt. Uiteindelijk bracht Jaydi Sonny op de hoogte over haar keuze via een videoboodschap.

Bekijk ook: Wow, zo zag Ricky uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ er vroeger uit

Reünie-aflevering 

Tijdens de reünie-aflevering werd al snel duidelijk dat de sfeer tussen Jaydi en Sonny allesbehalve gezellig was. Het ex-koppel sprak namelijk geen woord tegen elkaar. Ze vertelde beide apart hoe hun situatie nu is en gingen de confrontatie niet meer met elkaar aan. ‘Er zijn nog een aantal dingen gebeurd, waardoor ik de behoefte niet had. Ik had alles wat ik tegen hem wilde zeggen inmiddels al gezegd, dus ik vond het wel goed zo’, gaf Jaydi aan. 

‘Het begon al toen ik in Nederland kwam. Hij wilde dat ik zelf mijn spullen kwam halen, omdat hij wilde praten. Toen ik bij hem aankwam, stonden al mijn spullen in vuilniszakken in schuur. Toen knapte er iets bij mij; dat is gewoon zo respectloos’, vertelde ze verder.

Het zal tussen Sonny en Jaydi niet snel meer goed komen, maar Jaydi is op dit moment wel heel gelukkig in de liefde. Zij is namelijk nog steeds met Ricky en de twee wonen zelfs samen! Jaydi staat nu veel positiever in het leven en ook al haar familie en vrienden staan veel meer achter deze relatie. 

Goed nieuws voor fans van Temptation Island: Love or Leave!

Bron: Grazia, AD | Beeld: Videoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Quality articles or reviews is the key to be a focus for the viewers to pay a visit the website, that's what this web page is providing.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen