after

Dit is de de steamy trailer van After We Collided

After – aka de tienerversie van Fifty Shades of Grey – draaide alweer een tijd geleden in de bios en dit jaar is het eindelijk tijd voor deel 2: After We Collided , en hij is wederom smokin’ hot!

AFTER – DEEL 1

In After maakten we kennis met Tessa (Josephine Langford). Ze is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol big ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat.

Wanneer ze de mysterieuze, en uberknappe, Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over het leven van Hardin? 

Lees hier het CG!’s interview met Hero & Josephine over steamy seksscènes in After.

AFTER WE COLLIDED

Degene die After hebben gezien, zullen er massaal mee eens zijn dat we niet met zo’n open einde achter kunnen blijven.

In het tweede deel ‘After We Collided’ veranderen er een aantal dingen tussen Tessa en Hardin. Zo krijgt Tessa een stageplek aangeboden en komt er een andere jongen in het spel. Ook maakt Dylan Sprouse een verschijning!

Eindelijk is bekend wanneer we de nieuwe film in de bios kunnen zien: zet 8 oktober maar groot in je agenda! En dít is de officiële trailer van After We Collided and it’s HOT! We 👏 can’t 👏 wait

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ꭼxcellent beat ! I would like to apprentiϲe while you amend your site, how could i subscribe for a blⲟɡ site? The accoᥙnt helped me a appropriate deal. I had been tiny bit familiar ᧐f this your broadcast offered vibrant cleаr concept
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen