Lupin

Dit is de teaser van het tweede deel van Lupin + alles wat we weten over het vervolg

De serie Lupin is dé Franse monsterhit van het afgelopen jaar. Het tweede deel staat dan ook op de planning en komt dit jaar nog online op Netflix! Houdt het hier op of krijgen we nog meer avonturen van Assane Diop te zien? De hoofdrolspeler van Lupin, Omar Sy, heeft een aantal dingen verklapt…

WARNING: Major spoilers voor Lupin seizoen 1!

Lupin

De Franse misdaadserie Lupin gaat over Assane Diop. In deel 1 zien we hoe Assane Diop, gespeeld door Omar Sy, wraak wil voor de dood van zijn vader. Aan het einde van deel één krijgen we een major cliffhanger en wordt de zoon van Assane ontvoerd. Alsof dat nog niet genoeg spanning met zich meebrengt, staat rechercheur Guedira plotseling tegenover Assane. Het lijkt op einde van de gentleman thief, maar de rechercheur vindt het eigenlijk heel lastig om Assane te arresteren, want ook hij is groot fan van Lupin. Het enige wat Assane voor ogen heeft, is zo snel mogelijk zijn zoon terugkrijgen. Hoe zal dit verder gaan?

Deel 2

In deel 1 heeft Assane de touwtjes in handen; hij is het meesterbrein en stuurt anderen aan, maar in deel 2 staat het er allemaal nét iets anders voor. Het gezin van Assane is in gevaar. Hij heeft niet meer de regie, moet spelen met vuur en vechten voor zijn familie. Inmiddels is de eerste teaser van Lupin deel 2 er. Check ‘m hieronder!

Check hier alles wat we weten over Ginny & Georgia seizoen 2

Seizoen 3

Terwijl deel 2 nog in de maak is, wordt er al gesproken over een derde seizoen. In een interview met The Wrap vertelt Omar: ‘We weten het nog niet zeker. Natuurlijk zijn er na de tweede helft zaken afgesloten, maar het opent ook weer nieuwe deuren. We zullen zien!‘ Klinkt geheimzinnig! Hoewel dit nog geen groen licht is voor een vervolg, heeft de mede-bedenker van de serie, George Kay, al laten weten dat hij druk bezig is met het schrijven van de verhaallijnen. Zal het dan toch? Only time will tell.

Check ook: de cast van Fate: The Winx Saga speelt ‘Most Likely To’ met CG!

Kun je niet wachten tot deel 2 te zien is? Bestel dan alvast de boeken van Lupin!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen