Drivers license foto

Dit is het idee achter drivers license van Olivia Rodrigo

Sinds het liedje drivers license uit is gekomen (dat inmiddels alle records verbreekt), wordt er volop gespeculeerd over de gedachte achter de song. Gaan de lyrics nou écht over Joshua Bassett? Olivia Rodrigo laat weinig los, maar ze vertelt nu wel hoe het nummer tot stand is gekomen.

Gaat drivers license echt over Joshua Bassett? Dit zijn alle theorieën.

Huilen in de auto

Zoals de songtekst al verraadt, heeft Olivia drivers license geschreven nadat ze in haar auto had gehuild. ‘Ik was door mijn buurt aan het rijden, aan het luisteren naar sad songs en aan het huilen in de auto’, vertelde Olivia aan Zane Lowe van Apple Music. ‘Toen ik thuiskwam, dacht ik: misschien ga ik wel een song over huilen in de auto schrijven.’ Ze vertelde dat ze daarna gewoon achter de piano ging zitten en wat akkoorden uitkoos. ‘Het was super natural en ik schreef echt vanuit mijn diepste gevoelens.’ If that’s not talent, then what is?

Check ook: Zo kom je het snelst over een break-up heen

Drivers license

Volgens Olivia zit er echte pijn in het nummer. ‘Ik vind emotionele performances het best, ook al hebben ze technisch gezien niet de beste sound.’ We don’t know about you, maar wij vinden drivers license wél heel goed klinken. De song heeft niet voor niets meerdere Spotify-records gebroken!

Nieuwe muziek

Alhoewel drivers license pas Olivia’s eerste single is, kunnen fans in de toekomst dezelfde emotionele muziek verwachten. Wij zijn benieuwd!

Matt Cornett en Sofia Wylie over High School Musical: The Musical – The Series: ‘Het was de eerste keer dat ik starstruck was door een gebouw’

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @oliviarodrigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen