Sims 4

Dit is het nieuwe griezelige accessoirespakket van De Sims 4!

Simmers opgelet! Er is een nieuw accessoirespakket voor De Sims 4 on it’s way to you. Een nogal griezelig pakket als je het ons vraagt… Wat was dat voor geluid?!

Paranormaal accessoirepakket

Dit nieuwe Sims pakket is not for the faint hearted. Je Sims krijgen te maken met een aantal spooky huisgenoten in de nieuwe spookhuiskavels, waar de nachten worden verstoord door ondeugende geesten. Je kan ook met je Sim het spook Claude René Duplantier Guidy oproepen. Jouw redder in nood, die je kan adviseren over hoe je comfortabel kan wonen in een huis met een spook dat de boel op stelten zet. Hij helpt je een goede nachtrust te behouden en andere geesten te kalmeren. Een soort van Casper het vriendelijke spookje, if you will.

Check ook: Uit onderzoek blijkt dat je een stuk gezonder én gelukkiger bent als je The Sims speelt

Sommige geesten zijn speels en ondeugend, andere zijn boos en chagrijnig, maar alle spoken laten vervloekte voorwerpen achter. Aan jou om ze op te ruimen! Bied de spoken cadeaus aan en probeer ze tevreden te stellen. Als je dat lukt, krijg je misschien wel cadeaus in return of verdwijnen de geesten uit jouw huis! Lukt dat niet? Dan is het tijd op de seancetafel in te schakelen.

Seancetafel

Met de seancetafel kunnen jouw Sims communiceren met het hiernamaals. Voer een seance uit om het humeur van de geesten te bepalen, praat met de doden of voer rituelen uit. Met het nieuwe pakket kun je altijd Guidry oproepen of Bothilde de skeletassistent, voor wat hulp in de huishouding!

Herstel de balans van het huis en overwin je Sims angsten! Op die manier verdien je de Paranormaal onderzoeker-licentie en heeft je Sim een nieuw carrière als spookjager of paranormaal onderzoeker. Sounds like a challenge! Dit super spannende accessoirepakket is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor €9,99 voor PC op Origin en Steam en voor PlayStation 4 en Xbox One.

Check ook: 10X Dingen om thuis te doen tijdens de lockdown

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de trailer.

Bron: EA.com | Beeld: Sims 4 EA-The Sims

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • zitromax
  zitromax
  Reactie: can you buy zithromax over the counter https://zithromaxes.com/ zithromax is used for
  Beantwoorden
 • hydroxychloroquine covid
  hydroxychloroquine covid
  Reactie: what erectile dysfunction pill is the best [url=https://plaquenilx.com/]hydroxychloroquine covid[/url] erectile ring walmart cure for covid 19
  Beantwoorden
 • junimeridio
  junimeridio
  Reactie: nerve hydroxychloroquine 900 mg bowl [url=https://hydroxychloroquined.online/ ]hydroxychloroquine clinical trials results[/url] melanocytes hydroxychloroquine online mexico
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen