Celeb Ex in the City

Dit is MTV’s nieuwste datingshow: ‘Celeb Ex In The City’

Goed nieuws voor alle fans van Ex on the Beach: MTV komt nu met een uitbreiding van de show! Dit keer in een heel nieuw jasje…

Celeb Ex in the City

In plaats van Ex on the Beach, heet de nieuwe show Celeb Ex in the City, en zoals de naam al verklapt, speelt het drama zich deze keer niet op het strand af, maar in de city! In Londen, om precies te zijn. Heel anders dan we gewend zijn dus.

In iedere aflevering van Celeb Ex in the City hebben twee celebs een blind date in een restaurant in hartje Londen. Maar het zou geen MTV show zijn als er geen drama in zou zitten, dus worden de dates onderbroken door surprise bezoekjes van exen! That’s gonna be juicy…

Celebs

Nu is natuurlijk de grote vraag: welke celebs gaan we in de datingshow zien? Er komen genoeg bekende MTV ex-sterren voorbij, zoals Calum Best en Michael Griffiths (bekend van Celeb Ex on the Beach), maar ook nieuwe (bekende) gezichten. Denk aan Charlie King, Megan Barton Hanson, Amy Hart en nog veel meer celebrities!

Releasedatum

Celeb Ex in the City gaat in Nederland en België in première op MTV op zondag 3 januari om 20:30 uur. Dit maakte de zender vandaag bekend op social media. We hoeven bij deze show niet bang te zijn voor vertraging door het coronavirus, want de opnames zijn gelukkig al geweest voordat de tweede lockdown begon. Wij zitten al klaar voor al het aankomende datingdrama!

Bron: MTV, Instagram | Beeld: MTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen