Charli D'Amelio

Dit is waarom Charli D’Amelio TikTok een stuk minder leuk vindt

Terwijl Charli D’Amelio wereldwijd de meeste volgers heeft op TikTok, vindt ze de app steeds minder leuk worden. Zo vindt ze het tegenwoordig steeds moeilijker om er plezier uit te halen. In de Dixie D’Amelio Show vertelt ze waarom.

Charli D’Amelio over TikTok

In de nieuwste aflevering van de Dixie D’Amelio Show is Dixie’s zusje Charli D’Amelio te gast, die onder andere vertelt waarom ze TikTok steeds minder leuk vindt. ‘Als je kansen hebt die zo amazing zijn, maar kritiek krijgt op álles wat je doet, is het moeilijk om plezier te hebben‘, legt Charli uit. ‘Het is ontzettend moeilijk om door te gaan met iets waar zoveel mensen zeggen een hekel aan te hebben.’

Lees ook: TikTok Tuesday: het beste van #inverted

Te competitief geworden

Ook vindt Charli dat TikTok te competitief is geworden. ‘It’s hard. Het voelt niet meer hetzelfde als toen er nog collabs, fun en vrienden waren‘, zegt ze. ‘Nu voelt het alsof iedereen elkaar probeert te verslaan. And that doesn’t make sense to me. Dat is niet waarom ik met TikTok ben begonnen.’ Charli vertelt dat ze is begonnen om leuke dansvideo’s te maken met haar vrienden en dat het nu is veranderd in één grote wedstrijd.

Vriendschappen

Volgens Charli praten mensen alleen nog maar met haar als het hun uitkomt en ze vraagt zich af wat er met vriendschappen is gebeurd. ‘Iedereen was zo close met elkaar en dat is allemaal heel snel veranderd‘, laat ze weten. ‘Het is moeilijk om geen grote vriendengroep te hebben als je door een moeilijke tijd gaat.’ Check het hele gesprek met Charli hieronder!

Lees ook: 20x De leukste songs van TikTok voor in je afspeellijst

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen