Temptation Island-deelnemers die het woord smashen vaak gebruiken

Dit is waarom je het woord ‘smashen’ zo vaak hoort in Temptation Island

Weet iemand wat het woord ‘smashen’ betekent? Nee? Neither did we. Daarom verbaast het ons en veel andere mensen dat de deelnemers van Temptation Island het woord wél kennen en gebruiken. Hoe zit dat precies?

Smashen

Het woord ‘smashen’ wordt door veel deelnemers van Temptation Island: Love or Leave gebruikt en kijkers zijn confused. ‘Wat is het concept ‘smashen met een ander’?!’, post iemand op Twitter. Single Liyah vertelt wat het woord volgens haar betekent. ‘Ik denk dat ze bedoelden dat een ‘smash’ jouw temptation of liefdesinteresse is, of de diepere klik.’ Ook zijn we er achtergekomen waarom de deelnemers het zo vaak zeggen.

Check ook: Hint deze foto op een relatiebreuk tussen Temptation Island-kandidaten Kevin en Eva?

Productie

Single Daisy maakte een einde aan de verwarring. Zij vertelde aan het Instagram-account team_tempa dat de deelnemers van Temptation Island het woord móésten gebruiken. De productie wilde volgens Daisy namelijk een nieuw woord introduceren. ‘Volgens mij stond er een wedje op wie als eerst iemand ‘smash’ kon laten zeggen’, vertelde zij. Liyah denkt dat het doel van het nieuwe woord was om een andere sfeer te creëren. ‘Ik denk dat de productie gek werd van dat zweverige gedoe.’ That explains a lot!

OMG: krijgt Temptation-Sonny een eigen tv-show?

Gesprek met Team_tempa en Daisy

Bron: Beautify | Beeld: Instagram – @jaydidubois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen