Kimkardashian

Dit is waarom ‘Keeping Up With The Kardashians’ écht stopt

Eerder schreven we al over het stoppen van realityshow Keeping Up With The Kardashians. Maar waarom de serie er na 20 seizoenen ineens mee ophield was eigenlijk niet duidelijk… Tot nu! Kim K vertelde in een interview met Grazia waarom er een einde komt aan de hitserie.

Droom

In het interview laat Kim weten dat niemand had verwacht dat de serie zo lang zou duren. ‘Deze show was een droom van ons allemaal en die is werkelijkheid geworden. We hadden nooit kunnen bedenken dat het überhaupt verder zou gaan dan één seizoen, maar dat liep dus totaal anders,’ vertelde ze.

De Kardashian familie maakte via deze post bekend dat de serie stopt!

Rust

Zoals je misschien wel kunt begrijpen, is het opnemen van een realityshow best exhausting. ‘We zijn nu 20 seizoenen verder en we hebben allemaal even rust nodig. Zo simpel is het, het is gewoon heel veel geweest.’ Ook legt Kim uit dat ouder worden en natuurlijk het krijgen van een kinderen een grote rol speelt. ‘Toen we met de show begonnen filmden we een paar seizoenen achter elkaar, waaruit ook weer spin-offs ontstonden. Maar we zijn nu allemaal wat ouder en hebben kinderen die ons nodig hebben. Daar willen we voorlopig onze aandacht op richten.

Kim en lover Kanye gaan misschien scheiden

Brb, wij zijn even alle oude seizoenen aan het bingen!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen