Rege-Jean Page Bridgerton

Dit is waarom we Regé-Jean Page niet meer gaan zien in Bridgerton

One of many the reasons dat wij groot fan zijn van Bridgerton, is natuurlijk acteur Regé-Jean Page. Onze harten zijn ook een beetje gebroken toen we erachter kwamen dat de Duke of Hastings niet terugkeert in seizoen 2 van de populaire Netflix-serie.

Regé-Jean Page in Bridgerton

Regé-Jean Page speelt in Bridgerton Simon Basset, beter bekend als de Duke of Hastings, die met zijn looks en charisma velen harten van kijkers heeft gestolen. Ondanks dat hij zo graag gezien wordt in de serie, is afgelopen week bekend geworden dat hij niet terugkomt in het tweede seizoen van Bridgerton. So sad! Dit nieuws werd, geheel in Bridgerton-style, aangekondigd door Lady Whistledown op het officiële Instagram-account.

 

Waarom zien we de Duke of Hastings niet terug?

In een interview met Variety vertelt Regé-Jean Page himself waarom hij niet terugkeert in het volgende seizoen van Bridgerton. ‘Een van de dingen die anders is aan dit genre, is dat het publiek weet dat het verhaal goed afloopt. Ze beginnen met kijken en worden al snel verzekerd dat het huwelijk en de baby er zullen komen’, zegt hij. ‘En ik mag mijn steentje bijdragen voordat het verhaal van de Bridgerton-familie verder gaat.’

Geheel onverwachts komt het niet, want wie de boeken kent, weet dat de Duke of Hastings alleen in het eerste boek een grote verhaallijn heeft. Regé-Jean blijft daarentegen wel de show volgen: ‘Ik voel niets dan opwinding voor Bridgerton, dat doorgaat met het veroveren van de wereld. Maar het heeft ook waarde om dit verhaal te voltooien.’

Check ook: Dit is alles wat je wil weten over Bridgerton-acteur Regé-Jean Page

Seizoen 2 van Bridgerton

Dat betekent niet dat het tweede seizoen van Bridgerton minder leuk wordt. Regé-Jean Page zien we dan niet terug, maar wel een aantal nieuwe gezichten én er komt een Prins Harry en Meghan Markle storyline. Ook volgen we in het vervolg de zoektocht naar liefde van het personage Anthony (Jonathan Bailey). We weten al wie zijn love interest gaat spelen, namelijk Simone Ashley, die je al kunt kennen van Sex Education. Simone heeft een Indiase achtergrond en op deze manier wordt het streven naar een diverse Bridgerton-cast voortgezet.

Check ook: Dit gebeurt er achter de schermen bij de seksscènes van Bridgerton

Alvast het boek lezen? Die shop je hieronder!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen