Gossip Girl cast zit op de trap

Dit is wanneer de Gossip Girl reboot te zien is!

Hello Upper East Siders! Goed nieuws vanuit the scandalous lives of Manhattan’s elite: binnenkort is de reboot van Gossip Girl eindelijk te zien op HBO Max!

Release ‘Gossip Girl’ reboot

De opnames van de reboot van Gosssip Girl begonnen vorig jaar op 2 november, waardoor een releasedatum niet heel ver weg meer zou moeten zijn. Dat blijkt nu hartstikke waar want Amerikaanse streamingdienst HBO Max maakte afgelopen woensdag bekend dat de reboot binnenkort te zien zal zijn. De streamingzender zal het eerste seizoen in juli online zetten.

Maar er zit een addertje onder het gras: HBO Max is helaas niet in Nederland beschikbaar… Fingers crossed dus dat de reboot erna ook snel naar een andere streamingdienst komt!

Lees ook: de cast van de Gossip Girl reboot deelt nieuwe details over de serie

Reboot ‘Gossip Girl’

Deze nieuwe versie van de iconische serie Gossip Girl volgt opnieuw een groep van Manhattans elite, maar dan met een compleet nieuwe cast. Het speelt zich acht jaar later na de originele serie af. De reboot krijgt ook een twist: zo zal dit nieuwe tijdperk van Manhattans elite zich meer focussen op de LGBTQ+ community en staat diversiteit centraal.

Kun jij net als wij niet wachten op de reboot?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gossip Girl (@gossipgirl)

“>Hier zie je een voorproefje met behind-the-scenes beelden!

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen