Fifty Shades

Dit is wanneer Fifty Shades Darker naar Netflix komt

Ons hart maakt een sprongetje bij het zien van Christian Grey en we zijn dan ook way too excited om het fantastische nieuws te delen dat Fifty Shades Darker naar Netflix komt.

Fifty Shades Darker

Er worden de laatste tijd heel wat nieuwe films en series toegevoegd aan Netflix (hier vind je een hele lijst met wat er in september allemaal op Netflix verschijnt) en Fifty Shades Darker is hier ééntje van. Het tweede deel van de Fifty Shades-reeks is vanaf 7 oktober op Netflix te zien and we can’t wait.

Fifty Shades of Grey

Het is alweer een tijdje geleden dat het eerste deel van Fifty Shades verscheen op Netflix en helaas is ‘ie ook alweer verdwenen van de streamingdienst, maar kun je ‘m wel nog zien op Videoland. Wist je dat 365 DNI de nieuwe Fifty Shades wordt genoemd?

Deel 2

In dit deel van de filmreeks zie je dat de hoofdpersoon Anastasia Steele een frisse start wil maken, maar Christian is het hier niet mee eens. Hij wil het tegenovergestelde en hun relatie een nieuwe kans geven. Terwijl ze elkaar opnieuw ontdekken leren ze de verkeerde mensen kennen en… de rest moet je maar zelf kijken 😉

LEES OOK:

Bron: Streamwijzer | Beeld: Filmposter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen