Ontwerp Zonder Titel (27)

Dit personage had éigenlijk Gossip Girl moeten zijn

Het lijkt erop dat Gossip Girl-fans niet de enige zijn die niet zo happy waren met de finale van de populaire serie… Ook actrice Blake Lively was confused en het blijkt dat het plot ook eigenlijk anders had moeten zijn!

*ATTENTION, MEGAGROTE SPOILERS AHEAD. NIET VERDER LEZEN ALS JE HET EINDE VAN GOSSIP GIRL NOG NIET GEZIEN HEBT!*

Blake Lively

In een Instagram Story repostte Blake Lively (a.k.a. Serena van der Woodsen) een meme waarin staat: ‘We hebben de hele serie gekeken om erachter te komen dat het Dan is.’ En terwijl fans al jaren laten weten dat ze het niet eens zijn met dit einde, onthulde Blake nu dat ook zij geen fan is van deze grote onthulling. In haar Story schreef ze: ‘JIJ bent verrast… Stel je voor hoe de schrijvers zich voelden.

Check ook: QUIZ: Welk Gossip Girl character ben jij?

Oorspronkelijke Gossip Girl

Volgens Bustle moesten de schrijvers het personage achter de blog veranderen nadat er een artikel uitkwam waarin werd onthuld wie ze oorspronkelijk van plan waren om Gossip Girl te laten zijn. ‘We werkten er hard aan om steeds kleine hints te geven dat het Eric was’, vertelde producer Joshua Safran. ‘Maar toen schreef the NY Post een artikel over hoe Eric Gossip Girl was en toen besloten we het maar te schrappen.’

Hij onthulde ook dat Nate in aanmerking kwam om Gossip Girl te zijn, maar dat plan veranderde al snel in seizoen vijf. Joshua verliet na vijf seizoenen de show, en had dus geen zeggenschap meer over de grote Dan-onthulling.

Reboot

Met de nieuwe HBO Max Gossip Girl reboot heeft Joshua nu de kans om het anders te doen, aangezien hij terugkomt als creator en showrunner. De reboot bestaat uit een gloednieuwe cast en het lijkt erop dat niemand van de oude cast terugkeert, wat betekent dat er dus een ander personage achter de iconische blog zit…

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen