Baby van Melissa en Gianni

Dit Temptation Island-koppel heeft een baby gekregen

Kun je je het vorige seizoen van Temptation Island nog herinneren? Het hoogtepuntje van het seizoen: Gianni en Melissa werden weggestuurd omdat ze een telefoon bij zich hadden. Het stel heeft nu een zoontje gekregen!

Stories

In mei maakten Gianni en Melissa al bekend dat zij in verwachting waren van hun eerste baby en nu is de baby geboren! Zowel Gianni als Melissa hebben updates van de bevalling gedeeld in hun Insta stories. Ook hebben de twee een YouTube-kanaal waarop we al een hele tijd de zwangerschap kunnen volgen. Hun zoontje is gisteren, 3 december, geboren. Hij is nu al een influencer, want hij heeft al een eigen Instagram account! Baby D, de naam die Gianni en Melissa hun zoontje tot nu toe geven, heeft één foto op Instagram staan.

Check ook: Dit vindt Temptation-Eline van de zwangerschap van Arda en Amber

Temptation baby’s

Gianni en Melissa zijn zeker niet het eerste koppel met een Temptation Island-baby. Onder andere Rodanya en Morgan uit seizoen 2019 en Channah en Quentin uit Temptation Island VIPS 2019 hebben al kindjes. Channah en Quentin moesten zelfs eerder weg bij Temptation Island VIPS, omdat Channah zwanger was!

Check ook: Channah uit Temptation Island is bevallen en de beelden zijn vrij heavy

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram – @d31220

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen