Temptation Island Rtl

Dit Temptation Island koppel is weer samen!

Er is weer Temptation Island nieuws! Kandidaten Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu zijn officieel weer bij elkaar <3. De twee deden in 2019 mee aan Temptation Island en zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar hun liefde heeft hun toch weer bij elkaar gebracht. Al een poosje eigenlijk…

Laura en Roger

In 2019 waren Laura en Roger het meest besproken koppel van het seizoen. Veel kijkers hadden commentaar op de twee en ze werden gezien als ‘erg saai’. Eenmaal thuis werd de haat nóg erger en werd Laura zelfs in elkaar geslagen. Ondanks het feit dat hun relatie de ultieme relatie test overleefde, gingen de twee toch uit elkaar. Roger wist niet meer wat hij wilde en had tijd voor zichzelf nodig.

Check ook: Love is in the air! Deze Temptation Island verleider en deelneemster zijn aan het daten.

Zo te zien heeft Roger eindelijk zijn keuze gemaakt! Via Instagram maakte het koppel bekend dat ze alweer een tijdje back together zijn, al sinds 2020! In de caption staat dan ook: ‘In 2020 hebben we onze relatie lang genoeg geheim en stilgehouden. Nu zijn we in 2021 en willen we het van de daken schreeuwen dat we weer bij elkaar zijn.’ Zo lief!

Op de foto is te zien dat niet alleen Roger een flinke metamorfose is ondergaan, maar ook Laura! Ze heeft nu donker haar en straalt op de foto met Roger. Roger is daarentegen zijn eigen metamorfose ondergaan door veel te trainen. Hij is ruim 17 kilo zwaarder dan tijdens de opnames van Temptation Island.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Temptation Island, RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen