Eline

Dit vindt Temptation-Eline van de zwangerschap van Arda en Amber

Het seizoen van Temptation Island 2020 was nog niet eens zo lang geleden afgelopen of het werd al bekend dat deelnemer Arda en verleidster Amber gingen samenwonen én hun eerste kindje verwachten! Maar wat vindt verleidster Eline daar eigenlijk van?

Eline, Arda en Amber

Voor wie Temptation Island niet gevolgd heeft, even een korte recap: Arda nam deel aan het programma samen met zijn vriendin Elke. Al snel werd hij verleid door verleiders Eline én Amber, en maakte uiteindelijk een slippertje met Eline. De affaire liep uiteindelijk uit op niks en Arda verliet het eiland alleen. Totdat later bekend werd dat hij samen met Amber ging samenwonen en nu ook met haar hun eerste kindje verwachten!

Mukbang video Eline

In de nieuwe YouTube video van Dephlin Jacobs gaat Dephlin samen met Eline sushi eten (een ‘mukbang’ video dus) en hoort hij haar uit over haar Temptation avontuur én Arda.

‘Ikzelf heb na Temptation niet echt contact meer gehad met hem. Ik was wel blij voor Amber, want ze heeft de vent die ze vanaf het begin al wilde’, vertelt Eline. Over de zwangerschap zegt ze: ‘Ik heb er niet echt een mening over. Er waren eerst al geruchten, toen dacht ik nog: dat zal toch niet, zo snel?’

‘Toen het nieuws kwam, was ik dus wel in shock. Ook blij dat Amber uiteindelijk toch zwanger kon worden, en ook al was het niet gepland, ze gaan vast heel erg hun best doen om goede ouders te worden.’

Wist je ook dat je nu een bordspel van Temptation Island kunt kopen?!

De hele video, met nog veel meer ins en outs over het programma check je hieronder!

(Klik op de video om ‘m te laten afspelen)

LEES OOK:

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram @eline2411

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen