Billie Eilish Met Gala

Dit was de inspiratie voor Billie Eilish’s blonde hair

Billie Eilish verraste de hele wereld met haar nieuwe haarkleur en verbrak met haar nieuwe look ook direct en paar Instagram records. Maar wat inspireerde de zangeres precies om haar lokken hooogblond te verven?

Billie Eilish’s blonde lokken

Dat Billie Eilish haar haren graag verft, is niks nieuws. Zo heeft ze zilver, blauw, zwart en groen haar gehad. Maar waarom koos ze nu voor een blonde look? Ellen DeGeneres vroeg zich hetzelfde af en vroeg het aan haar tijdens The Ellen Show. ‘Ik wilde het al een tijdje blond verven‘, antwoordde Billie.

Lees ook: OMG: Billie Eilish is co-host op het Met Gala

Fan edit

Toen ik nog groen haar had, zag ik een fan edit van mezelf. Het was gewoon gewoon een beeld van mij met de haarkleur die ik toen had, maar ze hadden me blond gemaakt’, zei Billie. ‘I was like ‘Ah! So sick! I want it!” Wie weet wat Billie met haar haar had gedaan als ze deze fan edit niet had gezien…

Een droom

Ik zag het eigenlijk meer als een droom‘, vertelt Billie tegen Ellen. ‘Ik dacht niet dat het echt ging gebeuren, omdat m’n haar al zoveel heeft meegemaakt. Ik dacht dat het al m’n haren zou verbranden als ik het zou proberen, but I did it!

And girl, it looks so good! Check hieronder het hele interview.

Lees ook: Dit is alles wat we weten over het nieuwe album van Billie Eilish

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen