Shawnmila

Dit zeggen Shawnmila-fans over de break-up rumors

Recente break-up rumors gingen in de rondte over Shawn Mendes en Camila Cabello, maar hun grootste fans zeggen ‘that it’s totally not true’.

Touch Weekly meldde dat de twee ermee ophielden en ieder hun eigen weg gaan, nadat ze samen in Camila’s huis in Miami in quarantaine hebben gezeten. ‘Het oorspronkelijk plan was dat Camila terug met Shawn naar Los Angeles zou gaan’, vertelde een bron. ‘Maar ze besloten toch een break van elkaar te nemen’.

However, inmiddels zijn Shawnmila-fans druk bezig met bewijzen dat de break-up rumors niet waar zijn. Zo verwees één van hun fans naar de trui die Camila droeg in een recente Instagram-post.

Camila Cabello postte de foto 14 augustus op haar IG, een dag nadat In Touch de break-up rumors naar buiten bracht.

Volgens een andere fan was het stel laatst nog samen gespot in LA, hoewel er gezegd werd dat Camila in de eerste instantie niet mee zou gaan.

Lees ook: Camila Cabello doet boekje open over haar dwangstoornis

Inmiddels is Camila teruggekeerd naar Engeland om verder te werken aan haar nieuwe film ‘Cinderella‘, dus het ziet ernaar uit dat het lang gaat duren voordat het koppel weer samen te zien zal zijn. Het filmen duurt ongeveer tot september, dus er is een kans dat fans #Shawnmila dan weer zien herenigen.

Tot nu toe hebben de love birds nog niet gereageerd op de break-up rumors. Fingers crossed that #Shawnmila is stil a thing!

LEES OOK:

Beeld: ANP| Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen