The Bold Type

Dit zijn de eerste beelden van ‘The Bold Type’ seizoen 5

Het maakte de lockdown een stuk verdraaglijker: The Bold Type. Heb je de serie op Netflix uit gebinged? Dan hebben we goed nieuws, want het vijfde seizoen van de serie verschijnt al snel! And there’s more to come, want bronnen bevestigen namelijk dat er een personage een comeback maakt in het vijfde seizoen…

‘The Bold Type’ seizoen 5 (spoiler alert!)

De serie, over de drie vriendinnen Jane, Kat en Sutton die voor vrouwentijdschrift Scarlet werken, volgt het hectische leven van dit trio. Waarschijnlijk heb jij, net als wij, de eerste vier seizoenen van The Bold Type in één week erdoorheen hebt gejast. In dat geval: no worries. De drie vriendinnen keren namelijk terug in het vijfde én – helaas – laatste seizoen.

Het vierde seizoen bracht nogal wat vragen met zich mee. Komen Richard en Sutton weer samen? Gaat Jane de nieuwe hoofdredacteur van Scarlet worden? Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot we antwoord krijgen op al onze vragen…

Lees ook: Dit is alles wat we weten over Bridgerton seizoen 2

Dit karakter komt terug in seizoen 5

Showrunner Wendy Straker Hauser maakte daarnaast aan TVLine duidelijk dat er hoogstwaarschijnlijk een bekend gezicht terugkeert in het vijfde seizoen van The Bold Type. Ze vertelde dat een hereniging tussen Richard en Sutton niet uitgesloten is: ‘I feel that Richard and Sutton have much more te explore. Maar ze moeten eerst zichzelf ontdekken. Ze zijn nog niet eerder grote obstakels tegengekomen. Ik denk zeker niet dat de deur voor altijd gesloten is. But we’ll all discuss it in season 5.’ Betekent dit dat we Richard weer gaan zien in het laatste seizoen?

Trailer en releasedatum

Seizoen 5 van The Bold Type wordt op 26 mei in Amerika uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer we in Nederland weer van de drie vriendinnen kunnen genieten. Fingers crossed dat het laatste seizoen rond diezelfde tijd ook op Netflix te zien is! Tot die tijd kunnen we weg zwijmelen bij de eerste beelden van seizoen 5 in de nieuwste trailer.

Lees ook: Oui, oui: Emily In Paris seizoen 2 komt een stuk dichterbij!

Beeld: The Bold Type

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen