dixie damelio noah beck

Dixie D’Amelio en Noah Beck delen een te cute awkward verhaal

Terwijl de een na de andere TikTok-relatie in een break-up lijkt te eindigen, ziet het ernaar uit dat Dixie D’Amelio en Noah Beck samen zijn for the long run. And yes, ze zeiden eindelijk the L-word tegen elkaar. Een beetje awkward was het wel…

Podcast Charli & Dixie: 2 Chix

Noah was te gast in de podcast van de TikTok-zusjes Charli en Dixie D’Amelio om het te hebben over (of course) #Doah (of toch #Nixie?). Het koppel beantwoordde vragen van hun fans, waaronder hoe Dixie reageerde toen Noah voor de eerste keer zei dat hij van haar hield. Dat moment gebeurde op de set van Dixie’s videoclip voor Be Happy, waar Noah ook een rol in speelt. Het stel moest samen een paar scènes shooten, en toen was het moment daar…

Hier kun je naar de podcastserie van Charlie en Dixie luisteren

Het ‘i love you’-moment tussen Dixie & Noah

De camera’s draaiden om ons heen en de crew was like: “Be normal. Praat hoe je zou doen in deze situatie“, zei Noah. ‘Dus we waren gewoon aan het kletsen en toen was er een beetje een awkward stilte en jij (Dixie) zei “You literally hate me”… en ik was zo van “Stop, I literally love you.” Ahw!

Dixie antwoordde daarentegen niet op deze confession. ‘Ik dacht dat het compleet per ongeluk was, dus ik wilde het niet terug zeggen’, legde ze uit. Hierdoor voelde Noah zich natuurlijk super awkward. Na de scène, praatten de twee met elkaar en vroeg Dixie aan Noah of hij het meende. Hij legde uit van wel, maar dat het niet de bedoeling was het op zo’n manier te zeggen.

Zei Dixie ook ‘i love you’?

You were like “aw”, en daarna zei je pas 45 minuten later iets’, zei Noah. Toen Noah uiteindelijk de spullen van de videoclip aan het inpakken was, maakte hij zich klaar om naar huis te gaan. Op dat moment kwam Dixie eindelijk naar hem toe en zei ze dat ze ook van hem hield.

‘Als ik naar huis was gereden… wetende dat jij het niet terug had gezegd, zou ik me zo schamen’, gaf Noah toe. Gelukkig zei Dixie het net op tijd. Zo cute!

Lees ook: Exciting news voor de talkshow van Dixie D’Amelio

Zeg dat je van iemand houdt met deze leuke chocolade-telegram of ballon!

Schermafbeelding 2021 04 16 Om 12.23.21
SHOP
Schermafbeelding 2021 04 16 Om 12.25.29
SHOP

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @noahbeck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen