Drake

Drake brengt een geurkaars uit die naar hem ruikt en dit is wanneer je ‘m kunt kopen

Rapper Drake komt met een geurkaarsenlijn. In het assortiment zitten vijf geuren waarvan er één de geur van de rapper zelf heeft.

Na de geurkaars van Harry Styles kun je nu ook de geur van Drake scoren!

Geurkaarsenlijn van Drake

Ben jij fan van een fijne geurkaars en van Drake? Dan kan jij in je handjes knijpen, want de rapper brengt zijn eihgen geurkaarsenlijn op de markt! De vijf geuren die verkocht gaan worden, zijn Carby Musk, Williamsburg Sleepover, Sweeter Tings, Good Thoughts en Muskoka. De geurkaars Carby Musk heeft een special scent, want deze ruikt naar Drake zelf!

Op Instagram staat dat de de geurkaarsen extremely powerful zijn en dat de geur transformerend is, waardoor je je beter voelt. De kaarsen worden geleverd in blauwe glazen, welke zijn voorzien van een gouden inscriptie. Sounds magical!

Verkrijgbaar vanaf 9 mei

Vorig jaar heeft Drake al laten weten dat zijn eigen geurkaarsenlijn in ontwikkeling was. Hij heeft toen aan onder andere DJ Khaled en basketballers van Drake’s favoriete basketbalteam kaarsen uitgedeeld. Nu is de testfase over, want op Instagram is bekendgemaakt dat de kaarsen vanaf zondag 9 mei verkrijgbaar zijn. Wanneer je een geurkaars van Drake voor 80 dollar koopt, krijg je er een gouden stift bij, zodat je het glas kunt personaliseren.

Wil je liever een geurkaars die naar bloemetjes of vanille ruikt, in plaats van naar Drake? Check dan deze geurkaarsen hieronder:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages, Mike Marsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • iscWjZxtVRGBafA
    iscWjZxtVRGBafA
    Reactie: WzwRqYfLGsACrKD
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen