Timothee Chalamet En Tom Holland Getty Images

Één van deze hotties krijgt de hoofdrol in de nieuwe Willy Wonka-film

Gisteren hadden we het al over de nieuwe Wonka-film die in maart 2023 uitkomt, maar inmiddels gaan er geruchten rond over wie de rol van Willy Wonka himself op zich gaat nemen! Wordt het Timothée Chalamet of toch Tom Holland?

Willy Wonka

Denk jij bij de naam ‘Willy Wonka’ gelijk aan acteur Johny Depp, of toch aan Gene Wilder, die Wonka speelde in de originele film in 1971? Misschien gaat dat beeld binnenkort wel veranderen, want volgens Collider heeft Warner Bros. voor de nieuwe Wonka-film twee andere acteurs op het oog om onze fave chocoladefabriekseigenaar te spelen: Timothée Chalamet en Tom Holland.

Timothée Chalamet of Tom Holland?

Timothée kun je kennen van de film Call Me By Your Name en Little Women. Voor die eerste film werd hij zelfs genomineerd voor een Oscar als één van de jongste genomineerden ooit! Tom Holland kennen we van zijn rol als Spider-Man en is binnenkort te zien in de nieuwe film Cherry.

Check ook: 11X Nederlandse acteurs die het gemaakt hebben in Hollywood

 Een Willy Wonka-acteur die we in ieder geval niet terug gaan zien is Johnny Depp. Hij zit namelijk nog steeds middenin zijn vechtscheiding met Amber Heard. Voor de rest is het nog maar afwachten wie van deze twee hotties we gaan zien op het witte doek… Op wie hoop jij?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen