Gigi Hadid Baby Instagram

Éindelijk is het bekend: dit is de naam van het dochtertje van Gigi Hadid en Zayn Malik

Het is alweer vier maanden geleden dat Gigi Hadid en vriend Zayn Malik voor het eerst ouders werden van een dochtertje. Tot nu toe hadden we nog geen idee hoe het meisje heette, maar gisteren kwam daar eindelijk verandering in. Say hello to… Khai!

Gigi Hadid en Zayn Malik

Gigi maakte de naam van haar dochter bekend door ‘Khai’s mom’ aan haar Instagram bio toe te voegen. Ook liet ze eerder deze maand al op haar Stories weten dat ze dol is op het moederschap. ‘Er is geen baan ter wereld als deze!’, vertelde ze. Gigi heeft het afgelopen najaar doorgebracht op de boerderij van haar moeder, Yolanda, samen met Khai en Zayn. ‘Het was heel bijzonder om deze tijd samen te beleven, we leefden echt in het moment.’

Check ook: Is dit het bewijs dat Zayn Malik Gigi Hadid ten huwelijk gaat vragen?

Ook Yolanda is dol op haar eerste kleindochter. Eerder zei ze al: ‘Mijn hart ontploft gewoon bij het zien van dit prachtige meisje. Alsof er een engeltje van boven naar ons gestuurd is. Het is geweldig om oma te zijn’. Ook Gigi is heel blij met haar moeder als oma, zo schreef ze in Yolanda’s b-daypost: ‘Ze is de beste moeder en oma die we ons kunnen wensen.’ Ahw!

Check ook: Volgens fans moeten Zayn Malik en Gigi Hadid in déze Disneyfilm gaan spelen

Khai

Alhoewel er eerder nog geruchten rondgingen dat Taylor Swift de naam zou hebben verklapt op haar nieuwe album, bleek daar al snel niets van te kloppen. Toch wisten we lang niet hoe de nieuwe baby dan wél heette, tot nu! ‘Khai’ betekent in het Arabisch ‘koninklijk’. Fancy!

Foto’s van Khai zelf hebben we nog niet gezien. Naast een paar kiekjes van haar handjes en voetjes, delen Zayn en Gigi niet veel over hun dochtertje op social media.

Brond: LINDA | Beeld: Instagram @gigihadid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen