Emily in paris

‘Emily in Paris’ komt met een realityserie!

Grote kans dat jij, net als wij, Emily in Paris in één keer hebt uitgekeken. De populaire Netflix-serie heeft al een tweede seizoen aangekondigd, maar nu komt er nog meer aan: een realityserie waar Emily in Paris meets Sex And The City!

Emily in Paris

In Emily in Paris volgen we Lily Collins in de rol van de Amerikaanse Emily Cooper, die naar Parijs vertrekt voor haar werk. Met een goede dosis enthousiasme en zelfvertrouwen, komt ze – een beetje naïef – binnen op een Franse afdeling van haar werk, waar dingen toch iets anders zijn dan ze had verwacht.

De serie heeft een grote fanbase, maar er is ook kritiek. Zo vinden de Franse kijkers dat de serie vol zit met Franse stereotyperingen en dat er één beeld van Parijs en de inwoners wordt gegeven, terwijl de stad veel meer is dan de clichés die in Emily in Paris naar voren komen. Ondanks dat is er al een tweede seizoen aangekondigd (en deze gaat er waarschijnlijk héél anders uitzien!) en nu dus ook een realityserie!

Check ook: Emily in Paris-ster Lucas Bravo reageert op kritiek over de show

Realityserie

Hoe realistisch is Emily in Paris? Hoe ziet het leven van een Amerikaanse young professional in Parijs eruit? Well, we’re going to find out, want er staat een nieuwe lifestyle-documentaireserie op de planning en deze gaat veel lijken op de hitserie. Voor de realityshow zijn de makers op zoek naar Amerikaanse expats in Parijs, die gevolgd willen worden in het dagelijkse, fabulous life in Paris. Zo krijgen we een inkijkje in het leven van échte mensen die werkzaam zijn in ville de l’amour. Helaas kunnen wij Nederlanders dus niet afreizen naar Parijs om mee te doen aan deze nieuwe show…

Check ook: 8x dingen die je vast nog niet wist over Emily in Paris

Releasedatum

Het wordt niet zomaar een serie, want er zit een heel groot team achter. En ook niet zomaar een team, zelfs een Emmy-winnend Amerikaans productiebedrijf. Veelbelovend dus! Op Instagram wordt er een oproep gedaan voor kandidaten en casting is as we speak in volle gang. In het najaar gaat de productie starten en misschien kunnen we de eerste afleveringen van de realityserie in 2022 al verwachten! Wordt dit onze nieuwe guilty pleasure bingewatch serie?

Check ook: Geef je op voor De Bachelor met Tony Junior!

Bron: RTL Boulevard, Girlscene | Beeld: Emily In Paris, Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen