Untitled Collage (34)

‘Emily in Paris’-ster Lucas Bravo reageert op kritiek over de show

Alhoewel de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris veel positieve reacties heeft gekregen, is er – vooral vanuit Frankrijk – veel kritiek op de serie. Acteur Lucas Bravo, a.k.a. Chef Gabriel, lijkt de kritiek in a way te begrijpen.

Lucas Bravo over kritiek ‘Emily in Paris’

Lucas Bravo speelt zelf de rol van Gabriel, Emily’s nieuwe knappe buurman en chef-kok. Hij vertelde aan Cosmopolitan dat hij Franse kijkers die de show bekritiseren begrijpt.

‘Ik denk dat ze in zekere zin gelijk hebben. We laten clichés zien en één enkele visie van Parijs. Parijs is een van de meest diverse steden ter wereld. Er zijn zoveel manieren van denken, zoveel verschillende nationaliteiten en zo veel verschillende buurten. A lifetime zou niet genoeg zijn om erachter te komen wat er allemaal in Parijs gebeurt. Het is een hele wereld in één stad,‘ vertelde hij.

Check ook: Shop hier je favoriete outfits uit Emily in Paris

Franse critici

Hoewel hij het met hen eens is, vroeg Lucas ook om de dingen eens anders te bekijken als het op de show aankomt. ‘Als je een verhaal over Parijs wilt vertellen, moet je op een gegeven moment een invalshoek kiezen. Je moet een visie kiezen. Franse critici begrepen niet dat het maar één visie is. Zij hadden zoiets van: “Oh, dit is niet wat Parijs is.” Natuurlijk. Parijs is veel meer dan wat we in de serie zien.’

Coronavirus

Lucas benoemde ook het belang van de show midden in deze coronavirus pandemie en waarom het de perfecte show is om te kijken.

‘Mensen willen reizen. De realiteit is zo zwaar these days en we hebben zo’n moeilijke tijd doorgemaakt. Deze show is dan zo luchtig, kleurrijk, vol mode, romantiek en reizen. De visie van Darren Star is zo kleurrijk, levendig en grappig. Mensen hadden iets nodig om te ontsnappen,‘ zei Lucas.

Check ook: Alles wat we weten over Emily in Paris seizoen 2!

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP, Carole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen