Emma Roberts

Emma Roberts is bevallen van een zoontje en hij heet…

It’s a boy! Emma Roberts is bevallen van haar eerste zoontje met haar boyfriend Garrett Hedlund en de baby heeft the cutest name ever.

Zoontje

Volgens bronnen is Emma Roberts zondag bevallen en gaat het goed met haar en de baby. De schattige naam van het zoontje is bedacht door Garret. ‘Ik was ervan overtuigd dat ik een meisje kreeg, zelfs tot een punt waarop ik tegen mijn vriend zei: ‘Als het een jongen is, mag jij ‘m een naam geven”, vertelde Emma. ‘Ondertussen dacht ik toch van: het is toch een meisje, dus wat maakt het uit?’ Uiteindelijk kwam Garret met de naam Rhodes. Emma heeft nog niets op Insta gepost, maar hopelijk zien we snel een foto van cute Rhodes!

Check hier 9 andere celebs die volgend jaar een baby verwachten!

Emma’s zwangerschap

Emma Roberts maakte in juni zelf bekend dat ze zwanger was, maar veel mensen wisten het al eerder. Een roddelblad had het nieuws namelijk geplaatst, waarop Emma’s moeder aan fans vertelde dat Emma inderdaad zwanger was. ‘Ik heb haar op een gegeven moment geblokkeerd’, vertelde Emma. ‘Het was mijn enige wapen.’ Ben je benieuwd naar het hele verhaal over Emma haar moeder? Check het hier!

Bron: NU.nl | Beeld: ANP – Danny Moloshok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen