You

Er is weer een nieuwe update over YOU seizoen 3!

Langzaam maar zeker lijkt het erop dat seizoen 3 van You vorm begint te krijgen. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat de cast van onze fave murder dramaseries twee nieuwe aanwinsten heeft!

Nieuwe castmembers

Shalita Grant gaat een ‘mom-fluencer’ spelen, genaamd Sherry. Ze lijkt heel aardig, maar is eigenlijk een mean girl die Love (Victoria Pedretti) meetrekt in haar social circle.

Travis van Winkle speelt ‘de wealthy Cary’, een rijke gast die Joe (Penn Badgley) ook mee trekt in zijn inner circle.

Heel veel nieuwe social circles dus!

Check ook: Serietip: Ratched, de nieuwe creepy Netflix-serie

Seizoen 3 (spoiler alert!)

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie, maar we kunnen wel wat gokjes wagen gebaseerd op de manier waarop seizoen twee eindigde afgelopen december. We zagen Joe en Love die samen settelde in een schattig klein huisje, wachtende op de geboorte van hun dochtertje. Een huisje dat natuurlijk precies een buurvrouw heeft die dat aandacht van Joe trekt…. Als dat maar goed gaat.

Check ook: De meest opvallende Reddit theorieën over You 3

Aan het einde van seizoen twee, zijn er meer dode dan levende personages. Ze zijn óf vermoord door Joe, óf door de surprise killer Love. Gelukkig hebben Joe en Love dankzij Love’s rijke familie allebei hun straffen weten te ontwijken en waren ze samen op weg naar hun happily ever after. Althans zo leek het…

LEES OOK:

Bron: E- online | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen