Baby van Arda en Amber

Er is weer een Temptation Island-baby geboren!

OMG, Arda en Amber uit het vorige seizoen van Temptation Island zijn vanochtend ouders geworden van hun eerste zoontje! Ahw…

Baby Türkèr

Arda en Amber maakten het babynieuws bekend in hun Instagram Stories. ‘Welcome to the family son. Born the 16th at 6:16 in the morning’, schreef Arda bij een Boomerang. Amber postte ook twee foto’s van hun zoontje. Helaas kunnen we de ‘m nog niet duidelijk zien, maar de nieuwe baby heeft al wel al een eigen Instagram-account!

Ontwerp Zonder Titel 6

Arda en Amber

Arda en Amber deden niet als koppel mee aan Temptation Island. Sterker nog, ze eindigden ook niet samen in het programma. Arda had namelijk een relatie met Elke, maar koos tijdens de show voor verleidster Eline. Pas na de opnames vonden hij en verleidster Amber elkaar. Het koppel woont al een tijdje samen en in juli maakten zij bekend dat ze in verwachting waren.

Check ook: Dit vindt Temptation-Eline van de zwangerschap van Arda en Amber

Temptation baby’s

Arda en Amber zijn zeker niet het eerste koppel met een Temptation Island-baby. Onder andere Gianni en Melissa uit het vorige seizoen en Channah en Quentin uit Temptation Island VIPS 2019 hebben al kindjes. Channah en Quentin moesten zelfs eerder weg bij Temptation Island VIPS, omdat Channah zwanger was!

Check hier de heavy beelden van de bevalling van Channah uit Temptation Island!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram @ambervgxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen