Marvel

Er komen VEEL nieuwe Marvel-films aan!

Avengers-fans, assemble! In een grandioze trailer van Marvel, waarin ook wordt teruggeblikt naar eerdere releases, worden een hoop nieuwe titels aangekondigd. Als jij net zo die-hard fan bent als wij, móét je deze trailer zien!

Trailer van Marvel-films

In één trailer worden maar liefst 10 (!!!) nieuwe films aangekondigd! Voordat er beelden worden getoond van de upcoming movies, zien we flashbacks naar eerdere films. Over die flashback beelden horen we Stan Lee, de bedenker van de Marvel Comics, als voice-over. De opbouw naar de ‘Avengers Assemble’ scène uit Avengers: Endgame zorgt voor kippenvel. See it for yourself:

Nieuwe Marvel-films

Dit jaar verschijnen er, als alles volgens plan verloopt, al vier van de tien nieuwe films. Ook in 2022 staan er vier op de planning en voor 2023 zijn releasedates van twee films gedropt.

Black Widow

Natasha Romanoff, aka Black Widow, is een personage uit de Marvel-universe die we al kennen. Nu krijgt de powervrouw, finally, een eigen film! Op 9 juli 2021 wordt Black Widow gereleased. In de Marvel-films is het verleden van Natasha mysterieus, maar deze film zal daar nu eindelijk duidelijkheid over gaan geven.

Benieuwd of jij op Black Widow lijkt? Doe de quiz: op welke superwoman lijk jij?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Ook Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt in 2021 gereleased. Shang-Chi is een nieuw personage en op 3 september 2021 komt deze movie naar de bioscoop. Hij is de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. Shang-Chi is door zijn vader getraind om moordenaar te worden, maar zelf heeft hij andere plannen.

Check ook: Dit is wanneer ‘After We Fell’ in de bioscoop draait

Eternals

Op 5 november 2021 wordt nog een titel gereleased. In Eternals wordt een groep ‘Eeuwiglevenden’ – oude buitenaardse wezens die al jaren in het geheim op aarde leven – gedwongen om uit hun schuilplaats te kruipen.

Spider-Man: No Way Home

En tot slot komt in 2021 de derde solofilm van Spider-Man uit. Na Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home, komt nu Spider-Man: No Way Home (heerlijk hoe Marvel ‘home’ in elke titel laat terugkomen). Over deze film is nog weinig bekend, omdat het script in delen naar de acteurs gaat, om spoilers te voorkomen. De geruchten gaan dat er een verband is met de serie WandaVision en een film van Docter Strange. Betekent dat misschien dat we deze superhelden ook in de Spider-Man-film gaan zien? Natuurlijk zien we ook Zendaya als MJ terug in de film!

Films in 2022 en 2023

In 2022 komen er vier Marvel-films uit met bekende personages. Als eerst komt Doctor Strange in The Multiverse of Madness op 25 maart en daarna kunnen we Thor: Love and Thunder vanaf 6 mei zien. Ook komt op 8 juli Black Panther: Wakanda Forever naar de bioscoop en op 11 november wordt The Marvels gereleased.

De laatste films die zijn aangekondigd, zijn gepland voor 2023. Op 17 februari verschijnt Ant-Man and the Wasp: Quantumania en op 5 mei wordt Guardians of the Galaxy Vol. 3 gereleased. Hierop moeten we dus helaas wel nog eventjes wachten…

Check ook: Deze actrices gaan de Powerpuff Girls tot leven brengen in live-action versie

Zoveel nieuwe superheldenfilms! Naar welke kijk jij het meeste uit?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Disney+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen