winx

Er komt een live-action serie van Winx Club en dit is de trailer!

Bijna twee jaar geleden maakte Netflix al bekend dat er een live-action versie van de populaire Nickelodeon serie Winx Club zou komen en nu is het moment bijna daar!

Eind vorig jaar schreven we al over dat er een live-action versie van Winx Club zou aankomen, en nu is de TRAILER finally here!

Fate: The Winx Saga

Het eerste seizoen van ‘Fate: The Winx Saga’ bestaat uit zes afleveringen van elk een uur en wordt gemaakt in samenwerking met de Italiaanse bedenker van Winx Club: Iginio Straffi. De nieuwe Netflix-serie gaat over een Bloom, een normaal meisje op aarde, tot ze op een dag ontdekt dat ze magische krachten heeft. Ze komt terecht op de magische kostschool Alfea, waar ze bevriend raakt met vier andere meisjes en leert omgaan met haar nieuwe krachten, terwijl ze ondertussen genoeg avonturen beleefd.

De remake zal veel gelijkenissen gaan hebben met de originele serie, maar zal ook toegankelijk zijn voor nieuwe fans. Netflix liet weten dat we Fate: The Winx Saga vanaf 22 januari 2021 kunnen streamen!

Check ook: OMG, onze favo jeugdserie iCarly komt terug!

De cast

We kunnen dus een duister, magisch en romantisch fantasyverhaal verwachten, zoals in The Vampire Diaries. De series hebben meer in common dan we denken, aangezien creator Brian Young voor beide verantwoordelijk is.

Wie de bekende elfjes gaan spelen? Abigail Cowen (die je al kunt kennen van The Chilling Adventures of Sabrina en The Fosters) heeft de rol van Bloom op zich genomen. De andere feeën worden gespeeld door Hannah van der Westhuysen (Stella), Elisha Applebaum (Musa), Precious Mustapha (Aisha/Layla) , Eliot Salt (Terra) en Sadie Soverall (Beatrix). Verder speelt Danny Griffin de knappe Sky en Freddie Thorp de rol van Riven.

Doe ook de Quiz: welke Winx Club girl ben jij?

Trailer

De serie verschijnt vanaf 22 januari op Netflix! Check hieronder de brand-new trailer…

Bron: Glamour | Beeld: Instagram @elisha_applebaum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen