Bridgerton

Er komt een musical album van Bridgerton!

Wat als Bridgerton een musical zou zijn? Dan zouden er prachtige kostuums te zien zijn en incredible love ballads. Zo dacht Abigail Barlow er ook over en na haar viral musical songs van Bridgerton maakt ze een huge announcement.

Bridgerton musical songs

Weet je de musical songs van Abigail Barlow nog? Begin dit jaar dropte Abigail op TikTok een liedje dat ze had geschreven vanuit het oogpunt van Bridgertons Daphne. Deze ging in no time viral en er werd massaal gevraagd om meer Bridgerton liedjes! Check hieronder nog eens één van de songs van Abigail.

Check ook: 20x memes die herkenbaar zijn voor iedere Bridgerton-fan out there

Musical album

Nadat ze het eerste liedje op TikTok dropte, kwam er vraag naar meer en daar heeft ze gelukkig naar geluisterd. Ook heeft ze instrumentale versies gemaakt, zodat iedereen met de musical songs kon meezingen. Ondertussen zijn er allemaal verschillende nummers over bepaalde scènes en samen zijn deze de basis voor een musical. Nu maakte Abigail samen met Emily Bear in een TikTok bekend dat er een heel album komt waarop zij alle nummers bundelen. Een Bridgerton musical album dus!

In de video vertellen de twee girls dat er in totaal 15 songs op het album komen ze binnenkort de studio induiken voor de opnames. We can’t wait!

Of er dan ook een echte Bridgerton musical komt, weten we niet (wel krijgt deze populaire Netflix-serie een musical!). Ook wanneer het musical album wordt gedropt, is nog onbekend. Wil je alvast een sneak peek van het Bridgerton-musical album? Check dan het TikTok account van @abigailbarlowww en die van @emilythebear en see for yourself wat zij tot nu toe online hebben gezet!

Bron: Hitkrant | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen