Prince Charming

Er komt een spin-off van Prince Charming!

Ben je fan van de realityserie Prince Charming? Dan hebben we goed nieuws! Er komt een spin-off, waarin Gaby Blaaser de afvallers gaat helpen aan een nieuwe liefde.

Prince Charming

Ken je Prince Charming niet? Dan geven we je een korte recap. Er zijn tien singles die het hart van <em>Prince Charming</em> willen veroveren en zij doen er daarom alles aan om hem beter te leren kennen. Prince Charming, aka Marvin, gaat iedere aflevering op date met de mannen waar hij een oogje op heeft. Aan het einde van iedere aflevering wordt de man met wie Marvin de minst goede klik heeft naar huis gestuurd. Het doel van de show is dat Marvin aan het einde van het seizoen zijn ultieme droomman heeft gevonden.

Check hier alles over de serie en Marvin!

Date or no Date?

En hoe zit het dan met de afvallers? Die zijn toch ook op zoek naar hun prins op het witte paard? Dat dacht RTL ook, dus komen zij met de serie <em>Date or no date?<em> In deze serie gaat Gaby Blaaser, onder andere bekend van De Bachelorette, op zoek naar een lover voor de mannen die niet in de smaak vielen bij Marvin. Ook bespreekt ze met de mannen hun deelname aan Prince Charming.

Doe de quiz: wanneer kom jij je ware liefde tegen?

Releasedatum

We hoeven niet lang meer te wachten om Date or no date? te zien. Vanaf 1 januari komt de serie al op Videoland en RTL XL! 2021, here we come.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, ITV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen