365dni (2)

Er komt nóg een vervolg op film ‘365 dni’

De film die je met rode oortjes achterlaat: het tweede deel van de veelbesproken film 365 dni (365 days) is nog niet eens verschenen en er is nu al een derde deel aangekondigd!

Derde deel ‘365 dni’

Netflix maakte bekend dat er na het vervolg op het eerste deel, nu ook een derde film gaat verschijnen. De opnames van het tweede deel zijn deze maand van start gegaan in Italië en Polen. In dit vervolg proberen Massimo en Laura hun relatie verder te ontdekken terwijl concurrentie op de loer ligt. Zou hun relatie stand weten te houden? Waar het derde deel over gaat is helaas nog niet bekend. Wel weten we dat beide films in 2022 worden verwacht!

Check ook: dit is hét hete nummer uit 365 dni (+alle andere nummers uit de film)

Steamy film

Voor iedereen die een opfrisser nodig heeft of de steamy film nog niet gezien heeft: 365 dni is een Pools erotisch drama, gebaseerd op de boeken van Blanka Lipińska. In het eerste deel volgen we Laura die op vakantie naar Sicilië gaat om haar relatie te redden. Hier wordt ze plots gekidnapt door maffiabaas Massimo die al jaren een obsessie voor haar heeft. Massimo geeft Laura vervolgens 365 dagen om verliefd op hem te worden… Met een heleboel erotische scènes als gevolg.

Kritiek op ‘365 dni’

De eerste film van 365 dni deed nogal wat stof opwaaien. De film zou namelijk seksueel geweld verheerlijken en er is zelfs destijds een petitie gestart om de Netflix-film offline te halen. Ook zangeres Duffy liet zich uit over de film. Volgens haar zou de film veel leed veroorzaken bij mensen die zelf iets dergelijks als seksueel geweld hebben meegemaakt. 

Lees ook: de populaire film 365 dni krijgt grote kritiek

365 dagen later

Je shopt het tweede deel van de boekenreeks 365 dni hier:

SHOP

Beeld: 365 dni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • zortilo nrel
  zortilo nrel
  Reactie: Lovely just what I was searching for.Thanks to the author for taking his clock time on this one.
  Beantwoorden
 • zortilo nrel
  zortilo nrel
  Reactie: Respect to post author, some good entropy.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen