Instagram: @kameleonaandeketting

Er komt weer een nieuwe Kameleon-film aan!

Ken je ze nog, de schippers van de Kameleon? That’s right, de blonde (nieuwe) tweeling is binnenkort weer te zien in een nieuwe Kameleon-film!

De Kameleon aan de Ketting

In deze derde en nieuwe film over de schippers van de Kameleon, zal de Friese tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer weer te zien zijn met een nieuw avontuur. Wel wordt de tweeling in dit derde deel gespeeld door twee nieuwe acteurs: Sens en Imme Gerritsen. In de film komen ze voor een groot probleem te staan als de Kameleon aan de ketting moet. Deze vaart namelijk op diesel en dat is verboden.

Een aantal acteurs die al in de vorige twee delen meespeelden, keren nu ook terug. Boerenknecht Gerben wordt wederom gespeeld door Cas Jansen en politieagent Zwart door Michiel Kerbosch. Regisseur Steven de Jong speelt weer de rol van vader Heit Klinkhamer.

Boeken

De boeken van De Kameleon zijn een groot succes, waar in totaal wel meer dan 16 miljoen exemplaren van verkocht zijn! De vorige twee films De schippers van de Kameleon en De schippers van de Kameleon 2 hadden 750.000 en 450.000 bezoekers in de bioscopen.

Bioscoopfilm

De Kameleon aan de Ketting zal in juli in de bioscopen te zien zijn, laat regisseur Steven de Jong weten. Of de film tegen die tijd daadwerkelijk in de bioscoop te bekijken is, hangt af van de coronasituatie. Toch lijken bioscopen plannen te maken, nu geopperd is dat de bioscoopzalen eind mei weer open mogen. Fingers crossed!

Lees ook: filmtip: de korte Netflix-film ‘Two Distant Strangers’

Beeld: Instagram @kameleonaandeketting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen