Shawn mendes

Er zijn details over het nieuwe album van Shawn Mendes uitgelekt!

Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten op nieuwe muziek van Shawn Mendes! Fans ontdekten een onbedoelde leak van zijn nieuwe album…

Lyrics

Volgens Google News, schreef Genius – een site over song lyrics – eerder een artikel over de songtekst van ‘Shawn Mendes – Wonder’.

Screen Shot 2020 09 29 At 12 24 53 Am 1601405533
Bron: Seventeen

Ook al leidt de link naar een verwijderde pagina, wijst wat speurwerk erop dat Shawn waarschijnlijk binnenkort een nieuw album dropt!

Screen Shot 2020 09 29 At 12 25 02 Am 1601406007
Bron: Seventeen

Shawn Mendes – Wonder

Als je op Google zoekt naar ‘Shawn Mendes – Wonder’, kom je voorbij het Genius artikel met de gebroken link, maar kun je wel al de omschrijving lezen: ‘De songtekst van dit nummer moet nog worden uitgebracht. Kom alsjeblieft terug als het nummer uitgebracht is‘, staat erbij. De datum van het artikel zou ook vrijdag 2 oktober zijn, wat natuurlijk perfect is voor de New Music Friday.

Bovendien is Shawn deze week te gast bij de Elvis Duran Show. Op 2 september. Toeval? We don’t think so.

Album of the Year heeft daarbij ook een pagina voor een album van Shawn onder de naam ‘Wonder’, wat zou betekenen dat het de titel gaat zijn van een aankomende single én album.

Screen Shot 2020 09 29 At 3 02 25 Pm 1601406234
Bron: Seventeen

 Nieuwe tattoo

Fans wachten al een tijdje op nieuwe muziek, zeker nadat Shawn eerder dit jaar deelde dat hij bezig was met een nieuw album. Heb je nog meer bewijs nodig? Shawn is eerder ook al gespot met een nieuwe tattoo, bestaande uit het handschrift van zijn huidige girlfriend Camila Cabello. Wat er staat? ‘Wonder’.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen