Disney

Exciting news: dit Disney hotel krijgt een make-over

Of je er al eens bent geweest of niet, je kent het sowieso: Disneyland Parijs. Het iconische park met attracties, restaurants en winkels is onmisbaar in hartje Parijs. De eyecatcher van het park, het Disneyland Hotel,krijgt een make-over!

Make-over Disneyland Hotel

Disney heeft bekendgemaakt dat ze hét iconische Disneyland Hotel een make-over gaan geven. Wij zijn mega excited over het nieuwe thema van het hotel, want de binnenkant komt in het teken te staan van alle Disneyprinsen en -prinsessen. Het hotel is één van de eyecatchers van het park, omdat je het direct ziet bij binnenkomst. Omdat het hotel de ingang vormt van het park en dus ook zo iconisch is, gaat er niks aan de buitenkant veranderen. De make-over vindt binnen plaats, waar alle kamers een Disneyprins(es) thema krijgen. Dit zal variëren van oude sprookjes als Belle en het Beest tot meer recente zoals Frozen.

Lees ook: luisteren naar je favo Disneyland-muziek? Dat kan nu!

Opening Disneyland Hotel

Over de make-over van het hotel zegt Sylvie Massara, Walt Disney Imagineering Paris – Design and Show quality, het volgende: ‘Bij Disneyland Paris creëren we betoverende ervaringen voor alle leeftijden. Het volledig gerenoveerde Disneyland Hotel zal gasten onderdompelen in een tijdloze koninklijke sfeer. Gasten worden verwelkomd met een unieke verfijning zodra ze de lobby binnenkomen en verblijven in kamers en suites met een elegante inrichting ter ere van Disney-prinsessen en -prinsen.’ Het is helaas nog niet bekend wanneer we kunnen genieten van de royal make-over in het Disneyland Hotel.

Doe de quiz: wie is jouw Disney spirit animal?

Beeld: Disneyland Parijs, Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen