The Last Letter From Your Lover, Netflix

Extra Netflix-tip: ‘The Last Letter From Your Lover’

The Last Letter From Your Lover is een nieuw romantisch drama die binnenkort op Netflix verschijnt. De film volgt een journalist die het mysterie rondom een geheime relatie probeert te ontraadselen. En er zitten wat bekende gezichten tussen…

Romantische film ‘The Last Letter From Your Lover’

The Last Letter From Your Lover is een film dat meerdere verhalen vertelt: één in het verleden en één in de toekomst. Journalist Ellie Haworth (gespeeld door Felicity Jones) ontdekt een heleboel geheime liefdesbrieven uit 1965 en is gelijk nieuwsgierig naar het verhaal hierachter. Ze wil niets liever dan erachter komen hoe deze geheime liefdesaffaire eindigde die plaatsvond in 1965. Jennifer Stirling, gespeeld door Shailene Woodley (van Divergent), is de echtgenote van een rijke industrieel. Anthony O’Hare (Callum Turner) is een financieel journalist die een artikel moet schrijven over de man van Jennifer. Zo ontmoeten de twee elkaar en het is liefde op het eerste gezicht.

Tegelijkertijd krijgt journalist Ellie tijdens deze speurtocht haar eigen liefdesverhaal wanneer ze gevoelens ontwikkelt voor haar collega, die haar helpt met het onderzoek. Love, love en nog eens love, zoals je leest.

Lees ook: dit is alles wat we weten over Bridgerton seizoen 2

Trailer en releasedatum

The Last Letter From Your Lover is gebaseerd op het boek van Jojo Moyes. Het verhaal is nu verfilmd en is al snel te zien op Netflix! Op 23 juli verschijnt The Last Letter From Your Lover namelijk op de streamingdienst. Tot die tijd kun je hier de trailer bekijken of alvast het boek lezen. (en pak die tissues er maar vast bij, you’re gonna need them.)

71lkyzm37xl
SHOP HET BOEK

Check ook deze filmtip: de Netflix-thriller The Woman In The Window

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen