Selena Gomez

Fans van Selena Gomez boos door Saved by the Bell

Fans van Selena Gomez zijn boos op de makers van Saved by the Bell. In de serie worden namelijk grappen gemaakt over Selena en haar niertransplantatie. Say what?

Saved by the Bell

Saved by the Bell is een populaire sitcom uit het begin van de jaren negentig. Dit jaar is er een reboot van de serie gemaakt, maar kijkers struikelden in aflevering zes al ergens over. In de aflevering zijn er twee scholieren aan het discussiëren over wie Selena haar nierdonor is. Het ene meisje zegt dat het de moeder van Justin Bieber is, terwijl het andere meisje pretty sure is dat Demi Lovato een nier aan Selena heeft gegeven. But thats not all… Even later staat er met stift ‘Heeft Selena wel nieren?’ op de muur geschreven. Best disrespectful, right?

Boze fans Selena Gomez

In case you missed it: Selena heeft in 2017 een niertransplantatie ondergaan. Die nier heeft ze gekregen van friend en actrice Francia Raisa. Fans van Selena vonden de scènes in Saved by the Bell obviously not okay, want ze hebben massaal hun woede geuit op Twitter door middel van het trending zinnetje ‘Respect Selena Gomez’. Ben je benieuwd naar meer informatie over de niertransplantatie van Selena Gomez? Lees het hier.

 

 

Excuses

De productie en het netwerk van de serie hebben inmiddels hun excuses aangeboden. ‘Wij willen onze excuses aanbieden. Het was nooit onze bedoeling om grapjes te maken over de gezondheid van Selena Gomez. We hebben contact gehad met haar team en we gaan geld doneren aan haar fonds: The Selena Gomez Fund for Lupus Research.’ Selena heeft zelf nog niet gereageerd op de apology, maar donor Francia Raisa wel. Op haar Insta story plaatste ze: ‘Een deel van de cast en productie van de show heeft contact met mij gezocht om hun excuses aan te bieden en dat waardeer ik, maar ik vind wel dat de apology van het netwerk moet erkennen dat er ook donors gekwetst zijn geraakt. Het gaat niet om mij, maar om de belangrijke rol die donors spelen.’

Check ook: Selena Gomez openhartig over body-shaming

Bron: E! Online, Twitter | Beeld: ANP – Chris Ashford

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen