Zac Efron met gebroken hartjes

Fans zijn teleurgesteld in de nieuwe look van Zac Efron

Zac, is that you? Hoewel wij since day one al hotel de botel zijn van de acteur, dacht hij zelf toch anders over zijn looks. Het lijkt er namelijk op dat hij een bezoekje heeft gebracht aan de plastische chirurg en fans zijn not amused met zijn nieuwe look.

Aandacht voor klimaat

De High School Musical-ster voorscheen vorige week in een video om aandacht te vragen voor klimaatverandering. In de video van 12 minuten op Facebook waren onder andere sterren als Justin Bieber, Steve Aoki, Good Girls actrice Retta en TikTokker Charli D’Amelio te zien en dus ook Zac Efron.

Check ook: Zac Efron speelt hoofdrol in de nieuwe verfilming van dít boek

Hoewel het de bedoeling was dat er aandacht zou komen voor het klimaat, hadden fans alleen maar oog voor het ‘nieuwe gezicht’ van Zac. De acteur is maar kort in beeld en toch was dit genoeg om Twitter te laten exploderen.  Je kunt Zac rond 1:50 in de video spotten!

https://www.facebook.com/watch/?v=841016646482084

Twitter

Fans lieten via Twitter weten hoe teleurgesteld ze zijn in deze verandering. De vele tweets over Zac Efron’s change maken duidelijk dat hij voor vele fans niet meer hun celebrity crush is, ouch!

https://twitter.com/hayeslissack/status/1385611336118308871

Auto ongeluk

Life And Style Mag liet weten dat de plastische chirurgie ook het gevolg kan zijn van Zac’s auto ongeluk in 2013, waarin hij zijn kaak brak.

Lees ook: het ziet ernaar uit dat Zac Efron en Vanessa uit elkaar zijn

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP – Gabriel Bouys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen