Gossip Girl cast zit op de trap

Finally: dit is de trailer én releasedatum van de Gossip Girl reboot

Hello Upper East Siders! Goed nieuws vanuit the scandalous lives of Manhattan’s elite: de eerste trailer van de Gossip Girl reboot is gedropt én de releasedatum is bekend!

Gossip Girl reboot

We wachten er (met een hoop excitement) al een tijdje op: de Gossip Girl reboot. Deze nieuwe versie van de iconische serie Gossip Girl volgt opnieuw een groep van Manhattans elite, maar dan met een compleet nieuwe cast en speelt zich acht jaar later na de originele serie af. De reboot krijgt ook een twist: zo zal dit nieuwe tijdperk van Manhattans elite zich meer focussen op de LGBTQ+ community en staat diversiteit centraal. De opnames waren in november al gestart en eerder werd bekend dat het eerste seizoen in juli zal verschijnen. We hebben nu nog beter nieuws voor je, want er is een specifieke releasedatum bekendgemaakt én de eerste trailer is er!

Lees ook: de cast van de Gossip Girl reboot deelt nieuwe details over de serie

Trailer Gossip Girl reboot

Na het zien van de mysterieuze trailer kunnen we al helemaal niet meer wachten op de reboot. En hoé goed ziet de Gossip Girl-cast eruit? Check de eerste trailer hieronder!

Releasedatum reboot

Waarschijnlijk dat je het hierboven al hebt gelezen, maar 8 juli zal het eerste seizoen op streamingsdienst HBO Max verschijnen. Er zit alleen een addertje onder het gras: HBO Max is helaas niet in Nederland beschikbaar… Fingers crossed dus dat de reboot na 8 juli ook snel naar een andere streamingdienst komt!

Tot die tijd kunnen we wel genieten van de behind-the-scenes beelden. Benieuwd? Je ziet ze hier.

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen