Francesca

Francesca uit THTH vertelt over haar love-situation met Tana Mongeau

Sinds het uit is met Harry Jowsey, geniet Francesca volop van haar single leven. Nadat dat we haar hebben kunnen zien in de Netflix-show ‘Too Hot To Handle’, staan de mannen en vrouwen in de rij om met haar op date te gaan. Zo ook YouTuber Tana Mongeau, het ex-vriendinnetje van Jake Paul.

YouTube video

In haar laatste YouTube-video doet Francesca een boekje open over haar liefdesleven, so grab some tea! Sinds haar deelname aan THTH is haar privéleven voer voor de roddelpers en praatgrage volgers, dus tijd om wat roddels de wereld uit te helpen en de waarheid op tafel te leggen.

Ook THTH Harry doet zijn verhaal over de break-up met Francesca

Liefdesleven

‘Veel mensen vragen naar mijn liefdesleven, wat ik begrijp’, zegt Francesca. ‘Het is behoorlijk gek geweest.’ Francesca was al een tijdje geleden hand in hand gespot met Tana Mongeau, en daar bleek inderdaad meer achter te zitten. ‘We waren meer dan vrienden. Het is alleen nooit verder gegaan dan een friends with benefits-relatie. Ik vind haar nog steeds fantastisch en zou graag meer met haar omgaan. We waren aan het onderzoeken of het meer kan worden, maar zijn nu gewoon vrienden.

De hele video check je hieronder:

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard |Beeld: Instagram @francescafarago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Jena
    Jena
    Reactie: Excellent service, arrive on time, the expectations and the quality more than I was waiting!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen