Francesca

Francesca van Too Hot to handle is hand in hand gespot met Tana Mongeau

Je kent ze vast nog wel, het #goals koppel van Too Hot To Handle: Francesca Farago en Harry Jowsey. Helaas hoorden we vorige maand het nieuws dat het stel inmiddels uit elkaar is.

Maar volgens rumours heeft Francesca niet stilgezeten als het aankomt op daten. Er gaan namelijk geruchten rond dat ze date met Tana Mongeau.

YouTube-ster Tana Mongeau en Francesca zijn samen in LA gespot toen ze uit eten waren om de verjaardag van hun vriend, Cole Carrigan, te vieren. Terwijl ze het restaurant binnenliepen, hielden de twee elkaars hand vast and looking very coupley. Tana gooide nog even wat extra olie op het vuur door een Instagram-story te plaatsen waarin stond: ‘we’re dating now pick it up TMZ‘.

tana mongeau francesca farago instagram story

In een andere foto noemde Tana Francesca and fellow Too Hot to Handle star Haley Cureton haar, ‘Too Hot to Handle girlfriends’.

tana mongeau instagram story fransesca farago

En hun weekend samen eindigde hier niet mee. Tana and Francesca brachten de zondagavond ook nog samen door en gingen samen uit eten waar Francesca een foto postte van Tana met de caption: ‘my beautiful date‘.

francesca farago instagram story tana mongeau

What about Harry?

Harry spendeert veel tijd in The Hype House (een huis voor TikTokkers). Hij postte laatst een TikTok waar iemand op reageerde dat hij en Addison Rae er goed uitzien samen. Harry reageerde ‘👀’ and that, of course, got people talking.

harry jowsey addison rae

Voor nu is het nog onduidelijk of Tana and Francesca aan het begin staan van een love story of dat het simpelweg gewoon een grap is. When it comes to Tana, either could be true, maar wij shipping deze twee wel!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @francescafarago
Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen